Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Rozsiahla nočná akcia NAKA skončila úspechom. Niekoľko ľudí zadržali priamo pri čine
Zdielať na

Rozsiahla nočná akcia NAKA skončila úspechom. Niekoľko ľudí zadržali priamo pri čine

LEOPOLDOV / Národná Kriminálna agentúra zasahovala na rôznych miestach Slovenska. Elitní policajti zadržali niekoľko ľudí. A to priamo pri obchodovaní a odovzdávaní omamných a psychotropných látok. Nie je vylúčené, že padnú aj obvinenia.

NAKA počas nočnej veľkej protidrogovej akcie zasahovala v šiestich mestách, a to v Leopoldove, v Trnave, v Novom Meste nad Váhom, Myjave, v Považskej Bystrici a v Trenčíne. Kukláči zadržali viacero podozrivých rovno pri predaji narkotík. "Priamo pri čine, odovzdávke omamných a psychotropných látok, policajti zadržali päť podozrivých osôb," uviedla policajná hovorkyňa Denisa Baloghová. 

Tým sa to ale ani z ďaleka nekončilo. Elitní policajti pri raziách zadržali aj 300 gramov pervitínu, ďalších 100 gramov marihuany a tisícky eur v hotovosti. "Ďalšie veci súvisiace s distribúciou drog, ako sú napríklad digitálne váhy, striekačky, ampulky a podobne," povedala Baloghová. 

Podľa miestnych obyvateľov rozsiahla akcia v Leopoldove začala už v popoludňajších hodinách a trvala do neskorej noci. Mimo kamery miestni obyvatelia v Leopoldove povedali, že v časti, kde zasahovala NAKA sa stretávajú veľmi pofidérni ľudia už dlhšiu dobu. Nie je vylúčené, že pätica bude v najbližších dňoch obvinená a že v drogovom biznise figuruje oveľa viac osôb. V noci boli na mieste aj hasiči spolu s mobilným chemickým laboratóriom.

Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy