Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Fico sa predsedníckej stoličky nemieni vzdať, Pellegrini priznal, že má iné priority ako ju získať
Zdielať na

Fico sa predsedníckej stoličky nemieni vzdať, Pellegrini priznal, že má iné priority ako ju získať

Google News Button Sledovať správy

BRATISLAVA / Hoci to spočiatku vyzeralo tak, že po návrate Roberta Fica zo záhadnej zahraničnej cesty sa začne otvorený boj medzi ním a premiérom Petrom Pellegrinim, aktuálne vyjadrenia oboch politikov sú mierne. I keď Robert Fico dal jasne najavo, že predsedníckej stoličky sa nemieni vzdať, Peter Pellegrini v nedeľu v diskusnej relácii TA3 opäť zopakoval, že má iné priority ako predsednícku stoličku.

Premiér Peter Pellegrini za najdôležitejšie vraj považuje agendu toho, čo vie moderná sociálna demokracia v 21. storočí ponúknuť občanom. A tak ako v sobotu pre Televíziu JOJ aj teraz opäť ocenil snahu Roberta Fica o vedenie dialógu s regionálnymi štruktúrami strany. Otázne je, čo sa skutočne odohráva v zákulisí strany. 

"Nevidím žiaden dôvod na to, aby sme robili personálne zmeny. Máme štýl, že sa vždy navolí vedenie na celé volebné obdobie. Ja predpokladám, že v zostave v akej sme teraz, by sme mohli ísť do volieb v roku 2020," vyjadril sa Robert Fico. "Ja som veľmi rád, že sa pán predseda vrátil a veľmi jasne reagoval na výzvu, aby sme započali veľmi dobrú, intenzívnu, vnútrostranícku diskusiu o budúcnosti strany Smer," poznamenal premiér Peter Pellegrini v politickej relácii na TA3. 

Robert Fico sa našiel. Tvrdí, že cestoval po Slovensku, na dovolenke v zahraničí nebol. Viac vo videu TU:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy