Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dankov novoročný vinš. Nikto nevie dať toľko lásky človeku, ako človek človeku
Zdielať na

Dankov novoročný vinš. Nikto nevie dať toľko lásky človeku, ako človek človeku

Zdroj: Facebook/Andrej Danko

Google News Button Sledovať správy

BRATISLAVA / Na konci roka už tradične v televíziách púšťajú vtipné momenty redaktorov z uplynulého roka. Najnovšie sa k nim pridal aj premiér Peter Pellegrini. Sám totiž často prispieva na sociálnu sieť videami. Vtipné video nakrútili aj z kancelárie predsedu parlamentu Andreja Danka. Ten si vystrelil sám zo seba.

Náš premiér ide s dobou. Svedčí o tom aj jeho aktivita na sociálnych sieťach. Okrem Facebooku má aj Instagram. Okrem statusov a fotografií ich plní aj videami. A keďže aj profesionáli urobia častokrát chybu, dá sa očakávať, že o nič lepší nebude ani on. Dokázal to vtipným videom, ktoré v posledný deň roka 2018 prilepil na sociálnu sieť. 

Video sa volá Najlepšie brepty 2018. "Aj premiér je len človek. Priatelia, prajem Vám, nech máte celý rok 2019 úsmev na tvári," dodal k videu.  

Koncoročné video zavesil na Facebook aj predseda parlamentu Andrej Danko. Spolu so svojím hovorcom Tomášom Kostelníkom zahrali scénu z kancelárie. Hovorca ho dokonca oslovuje pán kapitán. Rozhodne to stojí za pozretie. Video sa volá Človek človeku. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy