Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Meno kandidáta Smeru Fico nepovie. Aby ho média neopľúvali
Zdielať na

Meno kandidáta Smeru Fico nepovie. Aby ho média neopľúvali

Google News Button Sledovať správy

BRATISLAVA / Expremiér Robert Fico v piatok zvolal tlačovú besedu na tému zastropovanie dôchodkov. Po nej dal priestor novinárom, aby sa pýtali otázky. Okrem otázok týkajúcich sa jeho bytu v komplexe Bonaparte, v ktorom platí peniaze človeku, podozrivému z daňových podvodov, padla aj otázka na nomináciu prezidentského kandidáta.

​Robert Fico sľuboval, že kandidáta na prezidenta zverejní do konca septembra tohto roku. Je október a stále meno kandidáta na hlavu štátu z najsilnejšej koaličnej strany, nepoznáme. Na začiatku sa hovorilo o ministrovi Lajčákovi, ten kandidatúru poprel. Zazneli aj mená ako Peter Pellegrini či Richard Raši. Žiadne oficiálne meno ale z predsedu Smeru zatiaľ nevyšlo. 

"Povedzte mi, takticky, možno strategicky, prečo by som ja vám mal dať na podnose prezidentského kandidáta?! Aby ste ho opľúvali, drhli ho, škrtili? Máme čas, stále máme dosť času. Načo by sme vystavili nášho kandidáta útokom, ktoré zo strany médií prídu v takom rozsahu, o akom sa nám ani nesníva. Všetci sú chránení, len kandidát Smeru nebude chránený," povedal na tlačovej besede Robert Fico. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy