Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
SNS má novinky. Jednou z nich je minister obrany Peter Gajdoš
Zdielať na

SNS má novinky. Jednou z nich je minister obrany Peter Gajdoš

Google News Button Sledovať správy

TOPOĽČANY / Pracovnú sobotu malo predsedníctvo Slovenskej národnej strany a oznámili hneď niekoľko noviniek, ktoré prijali na stretnutí v Oponiciach. Členom strany sa stal doteraz mimostranícky minister obrany Peter Gajdoš. SNS chce postaviť vlastného kandidáta aj do prezidentských volieb.

"Do komunálnych volieb pôjdeme samostatne a tam, kde sa musíme spojiť proti šialenstvu sa spojíme," vyhlásil predseda strany Andrej Danko. Na základe výsledkov novembrových volieb do samosprávy krajov podľa Danka vymenia v januári v desiatich okresoch predsedov pre ich pasivitu. Podľa neho strana vie facku prijať, ale vie ju aj dať. Takú politiku ale údajne robiť nebude.

Danko vzápätí povedal, že sú povinní vytvárať hrádzu psychopatom, ktorí chcú riadiť štát. V muničných skladoch podľa Danka zmizli zbrane preto, lebo ako povedal, šialenci - niektorí ministri, ich dali strážiť súkromným bezpečnostným službám s pochybným pozadím. "Nie SNS stratila zbrane a strelivo, ale tí géniovia, ktorí často nemajú žiaden vzťah k armáde a často neabsolvovali ani základnú vojenskú službu," povedal Danko.

Súvisiace články