Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Fico viedol rokovanie vlády, všetkým sa vyhol a na úrad vošiel bočných vchodom
Zdielať na

Fico viedol rokovanie vlády, všetkým sa vyhol a na úrad vošiel bočných vchodom

Google News Button Sledovať správy

BRATISLAVA / Od vyhlásenia oficiálnych výsledkov župných volieb ubehli tri dni. Predseda vlády Robert Fico ale stále mlčí. Ani na tretí deň sa nepostavil pred verejnosť, aby okomentoval to, ako Slováci volili.

Mnohí očakávali, že sa tak stane v stredu, keďže bolo na programe zasadnutie bezpečnostnej rady aj vlády. Na rokovanie prišiel ale bočným vchodom. Rokovanie riadne viedol od začiatku až do konca, no napriek tomu sa nepostavil pred novinárov. Na Ficovo zhodnotenie volieb si tak voliči budú musieť počkať.

"Neviem, keď sa rozhodne pán premiér vám niečo povedať, tak určite príde a povie. Ja ani necítim, že by bola napätá situácia. V tejto chvíli je záujem diskutovať a záujem si rozobrať veci, pretože niektoré výsledky sú prekvapivé," uviedol minister vnútra Robert Kaliňák.

Robert Fico neprišiel ani na utorňajšie stretnutie užšieho vedenia strany Smer. Vyšší predstavitelia strany tak hodnotili výsledky volieb bez neho. Podľa jeho mediálneho poradcu Erika Tomáša mal premiér a zároveň predseda strany Smer neodkladné povinnosti.

"Predseda vlády má právo na vyhodnotenie výsledkov a postaviť sa pred verejnosť, keď uzná za vhodné," dodal Erik Tomáš.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy