Zatiahnuté
20°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Piata obeť mrazov na Slovensku! Muža (†55) našli ležať pred domom
Zdielať na

Piata obeť mrazov na Slovensku! Muža (†55) našli ležať pred domom

Kruté mrazy si vyžiadali ďalšiu obeť. 55-ročného muža z Kladzian vo vranovskom okrese našli nehybne ležať pred svojím domom. Počasie skomplikovalo aj dopravu. Vo vranovskom okrese vyhlásili kalamitu... Viac k prípadu zisťoval reportér Pavol Janič.

Muža našli ležať len pár metrov od domu

Podľa informácií Pavla Janiča bol muž večer v krčme, údajne však toho veľa nevypil. No susedia ho našli na druhý deň ráno iba pár metrov od dverí svojho domu. V tom býval sám. Zistenie presných príčin úmrtia je teraz na polícii.

Prvý kalamitný stupeň na vranovských cestách

Večer komplikovalo dopravu aj v okolí Vranova počasie. Na vranovských cestách to vyzeralo skutočne divoko. K mrazu sa totiž aj tu pridalo sneženie a nárazový vietor. Mnohí vodiči, ktorí to predsa len v neľudských podmienkach riskli, museli napokon pomáhať hasiči. "Niektoré úseky ciest boli úplne neprejazdné," informoval operačný dôstojník vranovských hasičov Anton Balog.

Dokonca došlo aj k zafúkaniu ciest prvej triedy pod Slanským pohorím z vranovskej strany. Rovnaké správy prichádzali z okolia Vranova aj v priebehu nedeľňajšieho dňa. V okrese vyhlásili prvý kalamitný stupeň.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy