Jasno
17°
Bratislava
Lea
29.4.2024
AUTENTICKÉ ZÁBERY: Útok partie na starčeka! Bil sa údajne René (17)
Zdielať na

AUTENTICKÉ ZÁBERY: Útok partie na starčeka! Bil sa údajne René (17)

Počas utorňajšieho večera nám prišlo niekoľko desiatok e-mailov, ktoré upozorňujú na isté video na internete. Partia mladých ľudí na ňom napáda slovne a potom aj fyzicky staršieho pána. Jedným z nich má byť údajne aj dorastenec nitrianskeho hokeja. Práve ten zhodil na videu starčeka na zem. Polícia už pozná jeho totožnosť a vyhlásila po ňom pátranie.

Polícia už pozná totožnosť chlapca

O prípade sme informovali aj nitriansku políciu, ktorá začala ihneď konať. Podľa jej hovorkyne Renáty Čuhákovej začali prípad prešetrovať policajti z Obvodného oddelenia PZ v Nitre ako priestupok proti občianskemu spolunažívaniu.

Totožnosť mladíka na záberoch je pritom policajtom už známa. Malo by ísť o len 17-ročného Reného. Pred pár mesiacmi mal byť dokonca obvinený z toho, že kradol v hokejových šatniach. Podľa strýka, ktorý má chlapca v opatere a video ho takisto pobúrilo, musel niekto vraj Reného na tento čin naviesť. Polícia po chlapcovi pátra.

Škaredé vtipkovanie sa zmenilo na bitku

Incident sa odohral presne medzi nitrianskym futbalovým a hokejovým štadiónom. Partia mladíkov starčeka najskôr slovne urážajú, ten sa však snaží nevšímať si ich a ponáhľa sa od nich preč. Sranda však končí, keď mu jeden z mladíkov strhne z hlavy čiapku. Napokon vbehne do záberu ešte raz a starčeka zhodí na zem. Mladíci sa smejú a všetko si nahrávajú.

Podľa niektorých vyjadrení ľudí ide o mladého nitrianskeho hokejistu, podľa iných sú do bitky zapletení viacerí hokejisti.

"Vôbec nemajú úctu k starším ľuďom a z ich vyčíňania majú radosť. Snáď sa toto video dostane na verejnosť a mladíka patrične potrestajú," píšu ľudia rozhorčene. Video sa objavilo na uploadovacom serveri mojevideo.sk.

tvojenoviny

Súvisiace články

Najčítanejšie správy