Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Horor v Žiline! Mŕtvu ženu obžierali vyhladované psy
Zdielať na

Horor v Žiline! Mŕtvu ženu obžierali vyhladované psy

Nohy jej obžierali psi. Takýto strašný pohľad sa naskytol mestským a štátnym policajtom v dome v žilinskej časti Budatín. Susedia ženu dva týždne nevideli. Bývala v byte, no do rodného domu chodila práve kvôli zvieratám každý deň. Upozorňujeme, že nasledujúce zábery nie sú vhodné pre maloletých divákov.

Policajti našli obhryzenú ženu

Keď mestskí policajti vošli do domu, zažili útok vydesených psov. Žili v zanedbanom špinavom prostredí s hrubou vrstvou exkrementov. Navyše boli úplne vyhladované. Pohľad, ktorý sa im však naskytol následne, vyvoláva zimomriavky. Na zemi ležala žena s obžratými nohami.

Jednu nohu jej podľa našich informácií obhrýzli na lýtku, z druhej chýbala celá časť od kolena. Vrchná časť tela a hlava boli nedotknuté, keďže ležala dolu tvárou a oblečenú mala bundu s kapucňou.

Bola samotárka, psom zbierala suché rožky

"Oni mali jedného psa a tu niekto na ulici z auta vyhodil sučku. Ona bola dobrá duša a zobrala ju. No a z jedného psa a sučky vznikla svorka... Chodila do jedného obchodného reťazca, tam pre nich zbierala suché rožky. Vlastne akákoľvek komunikácia s okolím neexistovala," hovorí jeden zo susedov.

"Pracovala vo všeobecnej účtarni, tam sa ešte javila ako normálny človek," tvrdí suseda. Podľa ľudí sa zo ženy stala samotárka, ktorá sa venovala len svojim zvieratám. Pri dnešnom zásahu policajti z domu odviezli až 10 psov. Jeden už nežil...

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy