Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Sexuálny škandál. Záchranár znásilnil dievča (22) v bezvedomí!
Zdielať na

Sexuálny škandál. Záchranár znásilnil dievča (22) v bezvedomí!

V sanitke zažila nezabudnuteľný horor! Mladá žena po tom, čo spadla na párty a vážne si poranila hlavu, skončila v rukách záchranára. Cestou do nemocnice sa však v záchranke odohrala sexuálna dráma...

Veríme im, že nám zachránia život, aj keď visí na vlásku. Záchranári v sanitkách sú našou iskierkou nádeje, že aj to najhoršie sa dobre skončí. Rovnako im dôverovala aj 22-ročná žena. Potom, čo spadla na párty a vážne si poranila hlavu, skončila v sanitke. Cestou do nemocnice však prežila sexuálne peklo.

Sexuálny útok prvého stupňa a prvý stupeň ohrozovania osobnej slobody. Týmto prečinom čelí 49-ročný Mark za to, že cestou do nemocnice znásilnil 22-ročnú pacientku. Tú sexuálne napadol, keď bola v bezvedomí. Uprostred jeho činu sa však obeť prebrala.

Prihlásil sa sám

Incident z amerického Connecticutu sa dostal na titulné strany. Bezbranná žena sa násilníkovi totiž nemala ani ako brániť. "Nemohla sa ani hýbať a nemohla ani hovoriť, pretože bola priviazaná k nosidlám," povedal policajt Ronald Smith.

V sanitke boli v čase incidentu dvaja záchranári. Jeden šoféroval a druhý mal v zadnej časti obeť vydanú napospas osudu. Žena útok ohlásila hneď na druhý deň, páchateľ sa na polícii prihlásil krátko po tom, ako ho vyzvali. Zo služieb záchranky ho nadriadený hneď odvolali.



cnn

Súvisiace články

Najčítanejšie správy