Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Škandál! Učiteľ sexoval so žiačkou (14) v kabinete
Zdielať na

Škandál! Učiteľ sexoval so žiačkou (14) v kabinete

Sexuálny škandál otriasa českým mestečkom Bor v Tachovskom okrese. Mladý učiteľ základnej školy a člen ODS, Vladimír Dub sa oddával sexu so svojou 14-ročnou žiačkou, ktorá údajne so stykom súhlasila...

Sex začal v kabinete

K pohlavnému styku medzi 14-ročnou žiačkou a 30-ročným učiteľom došlo v kabinete na pôde školy. Milostný kontakt údajne udržiavala dvojica dlhšiu dobu. Podľa informácií reportéra Kryštofa Mikuleho naviac učiteľ so žiačkou podvádzal svoju milenku, s ktorou zase podvádzal svoju ženu.

Dievča sa však jedného dňa zverila so svojím tajomstvom kamarátkam. Tie ihneď informovali učiteľku, kvôli čomu sa teraz spustila lavína škandalóznych odhalení. Do vyšetrovania sa zapojila polícia, učiteľ pred riaditeľom sex s dievčaťom nepoprel.

"Bolo zahájené trestné stíhanie 30-ročného muža z Tachova, obvineného zo zločinu pohlavného zneužívania. Na základe rozhodnutia sudcu bol vzatý do väzby," potvrdila hovorkyňa západočeskej polície Hana Jehlíková.

Učiteľ so špičkovou povesťou...?

Ide o Vladimíra Duba, učiteľa so špičkovou povesťou a navyše šéfa oblastného združenia občianskych demokratov v Tachove. Svoje členstvo v piatok ukončil.

V meste sa tak utvorili dve skupiny ľudí. Jedna ho preklína, druhá stojí za ním. "Niekto vraví, že je to dobytok, iný, že ho ľutuje," hovorí obyvateľka Boru. "Mala som na škole vnučku a tá s ním bola spokojná, ako na fyziku, tak na všetko..." Škola žiakom zakázala sa s médiami rozprávať, navyše sa odmietla k prípadu vyjadriť.

V prípade dokázania viny hrozí učiteľovi 8 rokov za mrežami. Navyše po vypuknutí aféry sa s mužom chce rozviesť aj jeho manželka, s ktorou majú takmer dostavaný rodinný dom...

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy