Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Mladík (16) sexuálne zneužil školáčku (14), teraz je tehotná
Zdielať na

Mladík (16) sexuálne zneužil školáčku (14), teraz je tehotná

Tehotná 14-ročná školáčka špeciálnej základnej školy v Komárne najprv tvrdila, že ju sexuálne zneužil niekto neznámy. Až neskôr priznala, že dieťa splodila so svojim 16-ročným susedom náhodou. Nemysleli si, že tak rýchlo otehotnie.

"Zabávali sme sa, potom sme sa spolu vyspali. Nemysleli sme si, že budem hneď tehotná," tak toto sú slová len 14-ročnej Andrejky, dieťaťa, ktoré bude mať o šesť mesiacov dieťa. Po večernej zábave prišla domov tak, ako jej mam nakázala. A svoje tehotenstvo tajila.

Následne, keď lekár potvrdil, že maloleté dievča je tehotné, tajila otca dieťaťa. Napokon však priznala, že ide o jej len 16-ročného suseda. "Dostal dve facky za to, lebo som mu povedala, prečo si nekúpili ten..." tvrdí nahnevaná matka.

Lekár tehotenstvo maloletej musí vždy nahlásiť polícii. Tá už začala konať aj v tomto prípade. "V prípade sexuálneho zneužitia maloletej hrozí páchateľovi trest odňatia slobody na 3 až 10 rokov," informovala nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová. Vzhľadom na vek budúceho otca sa trest môže znížiť na polovicu...

mahalie stackpole

Súvisiace články

Najčítanejšie správy