Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Do kaderníctva vtrhol muž a začal onanovať!
Zdielať na
Krimi

Do kaderníctva vtrhol muž a začal onanovať!

Zákazníčky kaderníctva zažili šok, na ktorý len tak nezabudnú. Do zariadenia vtrhol približne 45-ročný muž, ktorý rovno pred nimi začal onanovať! Polícia po ňom pátra, nedá sa vylúčiť, že nabudúce sa bude sexuálne uspokojovať v autobuse MHD!

Neverili by ste, čo všetko sa vám môže prihodiť pri návšteve kaderníctva. Dve ženy zažili v zariadení v českej Svitave krátko po pol deviatej večer naozaj desivé chvíle. Kaderníčka a jej zakázníčka vtedy spozorovali medzi dverami približne 45-ročného muža.

Zakrátko im ale bolo jasné, že ten sa rozhodne neprišiel ostrihať. "Maj vojsť dnu a začal sa pred dvomi mladými ženami ukájať," povedala hovorkyňa svitavskej polície Anna Štegnerová. Obidve ženy sa neznámeho muža vyľakali. "Mal stiahnuté nohavice a pred nami onanoval. Chvíľu sme iba pozerali, potom sme zakričali, nech vypadne, že voláme políciu," opisuje desivé chvíle zákazníčka.

Podľa odborníkov muža vzrušuje predstava, že sa na neho ženy pozerajú. Nabudúce sa tak môže sexuálne uspokojovať napríklad v MHD. Polícia po chlapovi stále pátra.

TV JOJ/ilustračné

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy