Zatiahnuté
20°
Bratislava
Lea
29.4.2024
V mafiánskej skupine Piťovcov si vraj privyrábali aj policajti!
Zdielať na

V mafiánskej skupine Piťovcov si vraj privyrábali aj policajti!

Svetlo sveta uzrel ďalší škandál! Minimálne traja policajti údajne pracovali v skupine bratislavského podsvetia zvanej piťovci. Podľa denníka Nový čas si tak po večeroch po práci vylepšovali svoj rozpočet... Prípad už má na stole Inšpekcia ministerstva vnútra.

Aj napriek tomu však kompetentní o tomto prípade mlčia. "Inšpekcia sa nikdy nevyjadruje ku konkrétnym rozbehnutým prípadom, iba v tom štádiu, keď je voči niekomu vznesené obvinenie," informoval hovorca ministerstva Gábor Grendel.

Policajtov spoznali "známi" z podsvetia

Ako píše denník Nový čas, ide o mužov, ktorí spadajú pod Okresné riaditeľstvo Bratislava IV. Odhaliť ich mal letný pracovný výjazd, kde ich údajne spoznali podozriví ako kamarátov z podsvetia.

Jeden z podozrivých policajtov už požiadal o prepustenie do civilu. Ďalší je manželom bývalej policajnej funkcionárky, v súčasnosti analytičky na policajnom prezídiu.

Čaká ich tvrdý trest...

Podľa tvrdení krajského policajného riaditeľstva žiadne podnety z civilu nepodceňujú a zároveň uistilo, že prípadné styky policajtov s podsvetím netolerujú. Ak by sa teda spolupráca policajtov s mafiou potvrdila, išlo by o ďalšie ovce z radov polície. Keďže ide o verejných činiteľov, dôsledky za členstvo v organizovanej zločineckej skupine budú oveľa tvrdšie.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy