Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Takto zlodej 6 000 eur z auta ukradol...
Zdielať na

Takto zlodej 6 000 eur z auta ukradol...

Obrovský úlovok si odniesol zlodej z nákupného centra na Žitnom ostrove. Zo zaparkovaného auta včera ukradol tašku s dokladmi, platobnými kartami a hotovosťou 6tisíc eur. Zúfalí príbuzní poškodeného teraz prosia divákov o pomoc a ponúkajú odmenu.

Bezpečnostná kamera zachytila zlodeja na parkovisku pri nákupnom centre v Dunajskej Lužnej. Obzeral si parkovisko aj interiér užitkového auta. To patrilo mužovi z Nitry, ktorý priviezol tovar do predajne svojej priateľky. Keď zlodej ostal sám, neváhal... "Vyslovene si počkal, kým odídu naši chlapci od auta... Vrátil sa naspäť a rozbil sklo," komentuje Zdeno, príbuzný poškodeného muža.

Okolo zlodeja prešiel zákazník... A nič

Z auta si zlodej odniesol čiernu koženú príručnú tašku s dokladmi, platobnými kartami a hotovosť vo výške 6 000 eur. Šokujúce pritom je aj to, že okolo zlodeja prešiel jeden zo zákazníkov centra a pokračoval ďalej bez povšimnutia.

Podľa našich informácií zmizol páchateľ v uličkách v smere na Šamorín. Podozrivý mal oblečenú čierno-šedú károvanú bundu s kožušinou, modré rifle a tmavé rukavice. Obuté mal čierne tenisky.

Odmena za dolapenie 1000 eur!

Príbuzní poškodeného prosia verejnosť o pomoc. Kto im zlodeja pomôže chytiť, odmenia ho sumou 1000 eur. Polícia už začala trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy