Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
ROZHOVOR: Žena okradla v čakárni 4-mesačné bábätko!
Zdielať na

ROZHOVOR: Žena okradla v čakárni 4-mesačné bábätko!

Len štvormesačné bábätko sa stalo obeťou zlodejky. K šokujúcej krádeži došlo v čakárni gynekologickej ambulancie v Liptovskom Mikuláši. Rodičia malej Viktórie sú radi, že zlodejka ich dcérke neublížila.

V čakárni gynekologickej ambulancie požiadala mladá mamička dievčinu, aby na bábätko, kým bude ona na vyšetrení, dohliadla. Kočík bol pritom neustále v dohľade sestričky.

Dievčatku chýbali náušnice

Tá napokon našla kočík aj s mladou ženou v prezliekárni. Bábätko mala na rukách, napriek tomu, že neplakalo. Sestrička ju preto vyzvala, aby dieťa vrátila do kočíka a išla späť do čakárne. Až keď prišla mama s dievčatkom domov, zistila, že niečo nie je v poriadku.

"Zbadala som, že nemá jednu náušničku, pozerám, že nemá ani druhú. Vravím si, to nie je asi náhoda, tak hneď som volala sestričke, že či si niečo podozrivé nevšimla,"
hovorí mama malej Vikórie.

Kradla žena z rómskej osady

Sestrička následne zatelefonovala žene z rómskej osady v Hlbokom a povedala jej, že ak náušnice ukradla, má ich okamžite doniesť. "Ešte sa vyhrážala sestričke, že jej to nikto nedokáže... a ide aj o to, že malej mohla ublížiť," vysvetľuje mamička bábätka. Rodičia malej Viktórie preto neváhali a kontaktovali políciu.

Zlodejku chytila polícia

Po niekoľkých hodinách, pracovníci kriminálnej polície podozrivú ženu vypátrali a zadržali v Liptovskom Mikuláši. Zadržaná žena policajtom odovzdala odcudzené náušničky. Žene, ktorá okradla 4-mesačné bábätko, teraz hrozí v prípade preukázania viny väzenie až na dva roky.

Bábätko_Viktória_konkrétny prípad_kočík

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy