Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
V krčme jej zmizlo 3 150 €. Zlodejom stačila iba chvíľa...
Zdielať na
Krimi

V krčme jej zmizlo 3 150 €. Zlodejom stačila iba chvíľa...

Majiteľka krčmy v Dlhej nad Váhom mala riadnu smolu. Vo svojom podniku nechala iba na chvíľu väčšie množstvo peňazí a odišla. Keď sa po krátkej chvíli vrátila, zistila, že jej chýba niekoľko tisíc eur.

Zlodeji využili krátky moment, keď bola večer krčma prázdna. Majiteľka už bola na ceste do podniku a jej manžel práve z neho odchádzal. Vyzerá to tak, že zlodeji museli od niekoho dostať veľmi dobrý tip.



"V priebehu pol hodiny tú krčmu vykradli. Nechali sme tu peniaze s tým, že idem robiť mesačnú uzávierku. Bolo to 3 150 eur," hovorí nešťastná majiteľka. Pri podobných krádežiach si zlodeji väčšinou odnášajú aj alkohol a cigarety. Tentokrát ale zrejme vlamači vedeli, že v podniku je veľký balík peňazí a utiekli hneď ako sa im ho podarilo nájsť.

Nevzdáva sa

Policajti po páchateľoch stále pátrajú. Ak ich chytia, môžu dostať basu na 6 mesiacov až tri roky. Aj keď má majiteľka podnik iba krátko, v jeho prevádzkovaní chce ďalej pokračovať. Verí, že aj napriek strate, ktorú jej zlodeji spôsobili, sa jej čoskoro začne dariť.

tv joj

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy