Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
VIDEO: Zrazila dôchodkyňu (64) a odišla. Neskôr prestala dýchať!
Zdielať na

VIDEO: Zrazila dôchodkyňu (64) a odišla. Neskôr prestala dýchať!

Na jednej z najväčších križovatiek v Nitre žena za volantom zrazila dôchodkyňu. Po náraze necítila žiadnu bolesť, vodička preto z miesta odišla. Po krátkom čase ale chodkyňa prestala dýchať. Lekári jej zistili zlomeninu a niekoľko ďalších zranení!

Tunajšie miesto priechodu cez cestu je dosť problematické, pretože zelenú dostávajú chodci aj autá súčasne. A tu 64-ročnú dôchodkyňu zrazila žena. "Takto v mojej vzdialenosti bola, udrela som na kapotu, aby zastavila, ale ona ma asi nevidela, lebo ma nabrala a odhodilo ma na bok," vysvetľuje dôchodkyňa.

V šoku a strese necítila bolesť

Tá ostala v šoku, čo bolo zrejme príčinou toho, že necítila žiadnu bolesť. Šoférka síce vystúpila, aby pani skontrolovala, ale napokon z miesta odišla. "Za chvíľu som ale mala také bolesti, nevedela som dýchať dobre, tak som išla na vyšetrenie," spomína zrazená žena.

Lekári zistili, že jej stav bol skutočne vážny. Mala pohmoždený chrbát, modriny na zadnej časti a na nohe, zlomený lakeť a presilenú pravú ruku.

Polícia prosí vodičku, aby sa prihlásila

"Polícia žiada vodičku a prípadných svedkov nehody, aby sa nám ozvali na čísle 158," prosí nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková. Zatiaľ nebolo začaté trestné stíhanie. Nehoda sa stala 6. októbra pri obchodnom dome na nitrianskom sídlisku Chrenová.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy