Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Na križovatke vpálil do detí. Neprežilo ani jedno!
Zdielať na
Krimi

Na križovatke vpálil do detí. Neprežilo ani jedno!

Priamo na križovatke došlo k otrasnej nehode. Vodič vo vysokej rýchlosti dostal šmyk a na priechode pre chodcov to napálil do dvoch malých detí. Aj napriek úsiliu záchranárov jedno z nich zahynulo počas prevozu do nemocnice a druhé podľahlo ťažkým zraneniam v nemocnici.

K tragickej nehode došlo v sobotu v Hradci Králové. Vodič osobného vozidla zrazil na priechode pre chodcov dve deti. Tie v tej chvíli prechádzali cez križovatku spolu so svojimi prarodičmi. 

Podľa svedkov sa šofér osobáku na križovatke nepochopiteľnej otáčal. Hovoria o tom aj stopy pneumatík. Ďalšou možnosťou je, že vodič dostal šmyk. "Vošiel na chodník, tam sa otočil. Potom zrazil deti a prešiel na druhý chodník. Otočil to a napálil do domu," opisuje chvíle hrôzy jeden zo svedkov.

Deti utrpeli pri zrážke veľmi rozsiahle zranenia. Začali ich priamo na ulici oživovať záchranári. Pri prevoze do nemocnice však mladšie dieťa zomrelo a druhé podľahlo ťažkým zraneniam v nemocnici. Polícia otrasnú nehodu vyšetruje. Svedkovia hovoria o vysokej rýchlosti vodiča.

tv joj

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy