Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Bitka v Nitre! Do Jozefa (18) kopali, kým im nedal peniaze
Zdielať na

Bitka v Nitre! Do Jozefa (18) kopali, kým im nedal peniaze

Krutý zážitok má za sebou len 18-ročný Jozef z Nitry, ktorého tu na autobusovej stanici prepadli traja muži. Neváhali na jeho omráčenie použiť veľký kameň a kopať ho, kým im neodovzdá všetko, čo pri sebe má. Mobil im však odovzdať nechcel. Myslel si totiž, že bude na tom tak zle, že si bude musieť privolať pomoc...

Jozef práve dorazil na stanicu a dotelefonoval s priateľkou, ktorú upokojil, že je v poriadku. V jednej z uličiek pri stanici ho zrazu obkľúčili traja útočníci. Jeden z nich ho udrel kameňom do hlavy tak silno, že upadol do bezvedomia. Keď sa prebral, muži doňho kopali a požadovali peniaze.

Z vrecka vytiahol 25 eur, to bolo totiž všetko, čo pri sebe mal. Útočníci však od Jozefa chceli aj mobil a nebyť náhodného okoloidúceho, neskončil by sa tento prípad tak šťastne. Jozef im totiž mobil odmietal dať, pretože si myslel, že si bude musieť privolávať pomoc.

Okoloidúceho muža sa traja chlapi zľakli a utiekli. Tento sa nad Jozefom zľutoval a vzal ho do nemocnice, kde mu bola ošetrená najmä silno krvácajúca hlava. Polícia po útočníkoch stále pátra.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy