Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Chlapca (15) vraj šikanovali, pretože nefajčil marihuanu
Zdielať na
Krimi

Chlapca (15) vraj šikanovali, pretože nefajčil marihuanu

Do televízie JOJ zavolal vystrašený otec 15-ročného chlapca. Jeho syna dobili rovesníci, ktorí ho údajne dlhšie šikanujú. Dôvodom má byť to, že nefajčí marihuanu. Medzi útočníkmi je údajne aj syn starostu z Hodejova. Ten však tvrdí, že jeho syn je nevinný.

Traja chlapci sa vrhli na 15-ročného Štefana. Údajne sa mu vyhrážali, že to nebola posledná bitka. Za všetko vraj môže marihuana, ktorú chlapec odmieta fajčiť. Bitku, na ktorú nás upozornil chlapcov otec, vraj tento krát schytal bez príčiny. Jeden z útočníkov má byť starostov syn, ktorý sa vraj po bitke vystatoval, že nebude nijako potrestaný.

Podľa otca napadnutého chlapca starostov syn tvrdil: "Z toho nebude nič, lebo môj otec zahladí všetko. Že aj keď trávu fajčím, tak aj tak z toho nebudem mať nič." Štefanov otec sa vraj situáciu pokúšal vyriešiť návštevou starostu, ktorý sľúbil, že si so synom urobí poriadok.

Toto tvrdenie starosta za žiadnych okolností nepripúšťa a označil ho za klamstvo.Otec napadnutého chlapca za ním údajne s podobným problémom nikdy nebol. O  bitke len počul a odmieta, že jeho syn bol účastníkom. "Môj syn sa nebil, lebo on sa nebije, nefajčí, ani nepije, je športovec," obhajoval ho.

O chlapcovi, ktorého dobili, starosta hovoril ako o problémovom dieťati. Tvrdí, že chlapec mu v obci podpálil prezliekáreň pre futbalistov a tiež, že skopol starého človeka z bicykla. Neskôr bicykel aj ukradol.

Štefanovi rodičia však tvrdia, že chlapec je tento krát obeťou. Prípad dokonca nahlásili na políciu. Tá ho prešetruje ako priestupok proti občianskemu spolunažívaniu.

TV JOJ

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy