Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Poliaci brutálne zbili a okradli slovenského podnikateľa (34)
Zdielať na
Krimi

Poliaci brutálne zbili a okradli slovenského podnikateľa (34)

Piati Poliaci v obci Jarabina neďaleko Starej Ľubovne brutálne prepadli 34-ročného podnikateľa. Nechcel im dať peniaze, tak ho dokopali. Po tom si vzali kľúče od dvoch áut, na ktorých zmizli. Polícia páchateľom klepla po prstoch.

Poliaci prišli na pozemok 34-ročného podnikateľa a pýtali si od neho peniaze. Keď im odmietol dať hotovosť, zaútočili. Brutálne ho zbili a dokopali. "Fyzickým napadnutím mu spôsobili pomliaždenie hlavy, tváre, sánky, hrudníka a ďalšie tržné rany a odreniny," informovala polícia.

Po bitke začali prehľadávať suterén domu, kde našli kľúče od áut, na ktorých začali unikať.  Vďaka rýchlemu zásahu policajtov krátko po incidente všetci piati Poliaci skončili v policajnej cele. "Po nahlásení udalosti boli páchatelia políciou do pol hodiny zadržaní," potvrdila polícia. 

Počas brutálnej bitky bola v dome podnikateľova manželka. K prípadu sa však odmietla vyjadriť. Prečo Poliaci zaútočili na jej manžela sme sa nedozvedeli. Páchateľom hrozí im obvinenie z ublíženia na zdraví, lúpeže a porušovania domovej slobody.

TV JOJ

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy