Jasno
22°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Masaker v Nitre. Počas jazdy autom popravili športovca († 40)
Zdielať na

Masaker v Nitre. Počas jazdy autom popravili športovca († 40)

Šokujúci masaker! V Nitre v piatok večer zastrelili známeho športovca. A to počas jazdy v aute. Polícia uzavrela časť mesta aj niektoré cesty v kraji. Na mieste bol medzi prvými štáb TV JOJ a Diana Pavlisová.

Podľa našich informácií išlo o zápasníka Františka Vanča, ktorý pôsobil aj ako vyhadzovač a učil deti sebaobrane.

Zastrelený zápasník, fotka z noci, polícia

tv joj

Na trénera bojových umení mali dosiaľ neznámi útočníci páliť zo samopalu. K vražde došlo počas piatkovej dopravnej špičky na nitrianskom severnom obchvate.

Polícia prosí svedkov popravy, aby sa ozvali na číslo 158.

Útočníci strieľali z dvoch idúcich áut, svoju obeť podľa výpovedí svedkov zablokovali a František V. nemal žiadnu šancu. Dokázal sa síce "odplaziť" z rozstrieľaného auta, zakrátko však zomrel.

Pri aute zastreleného sa našlo niekoľko nábojníc. Polícia miesto popravy uzavrela.

Presne pred troma rokmi František zabil pri incidente v jednom z barov v meste pod Zoborom Turka Kilica Levanta. Tvrdil, že išlo o sebaobranu. VIAC ČÍTAJTE TU.

Mali ho vraj napadnúť traja muži. Súd uveril, že išlo o zabitie v sebeobrane, a tak vyznávač samurajského umenia džiu-džicu dostal tri roky, ale so štvorročným odkladom...

František Vančo bol aj vysokopostaveným funkcionárom slovenskej federácie tohto športu, ktorý je známy bojom bez rukavíc a pravidiel.

Piatok 23:30, prvé stanovisko polície

Zástupcovia polície priamo na mieste incidentu potvrdili, že mŕtvym mužom je František Vančo. Jeho telo previezli na pitvu a začalo sa trestné stíhanie. Polícia v celom kraji je na nohách, pátra po vrahoch. A to aj tak, že hliadky kontrolujú civilné autá.

Uzavreté cesty výsledok nepriniesli

Hlavné ťahy v kraji boli pod kontrolou polície približne do polnoci. Kontrola áut však skončila bez výsledku a páchateľov nenašli.

Stephane Tougard

Súvisiace články

Najčítanejšie správy