Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Vojna podsvetí: Vrah z Galanty zasadil tri smrteľné rany
Zdielať na

Vojna podsvetí: Vrah z Galanty zasadil tri smrteľné rany

Ani po takmer dvoch dňoch od vraždy údajného bossa galantského podsvetia Maroša Kovácsa nepoznáme jeho vraha. V idúcom aute ho zabil zrejme nájomný vrah. Polícia však najnovšie potvrdila nové skutočnosti.

43-ročný podnikateľ sa vracal z miestneho podniku. V jednom momente spomalil, keď ho predbehlo auto a vrah doňho takpovediac vyprášil celý zásobník. Zomrel na mieste.

Po Galante sa okamžite začalo hovoriť o aute s majákom. Vraj práve kvôli tomu mal Maroš spomaliť. Podľa našich informácií to však ešte nemusí byť celkom pravda. Svedkovia si údajne sami nepamätajú ani to, z akého auta sa malo strieľať. Čo je ale zaujímavé, auto sa nikde nenašlo zhorené, ako to v takýchto prípadoch býva zvykom. Polícia pátra aj po zbrani zabijaka.

Rovnako sa stále iba špekuluje o motíve brutálnej popravy. Vražda s najväčšou pravdepodobnosťou súvisí s krádežou v miestnej banke. Po meste sa teraz hovorí, že Kovácsovi z bezpečnostnej schránky ukradli veľký balík peňazí. Mafiánsky boss sa mal dozvedieť, kto to spravil a chcel si to údajne vybaviť. Niekto ho ale v sobotu večer predbehol.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy