Oblačno
21°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Bitka v Nitre: jedným úderom zabil muža
Zdielať na

Bitka v Nitre: jedným úderom zabil muža

Dnes skoro ráno sa v nitrianskom bare zohrala šokujúca udalosť. Údajný podozrivý František Vančo jednou ranou usmrtil muža tureckej národnosti.

Dnes, v skorých hodinách ráno sa v nitrianskej Barracude, diskotekovom bare zohrala šokujúca udalosť. Údajný podozrivý František Vančo jednou ranou usmrtil muža tureckej národnosti.

Približne o pol piatej hodine bolo dnes v jednom z diskotékovych barov v Nitre veľmi dusno. Ľudia sa naplno zabávali, popíjali ako na každej inej zábave. Táto skutočnosť mala žiaľ tragický obrat. Za neznámych okolností sa strhla hádka medzi mužom tureckej národnosti Leventom Kilias a údajným podozrivým Františkom Vančom, ktorá mala šokujúci záver.

Levent Kilias ma manželku, ktorá je pôvodom z Nitry. Spoločne mali i malú 5-ročnú dcérku. Táto návšteva Slovenska sa mu stala osudnou.

Podľa očitých svedkov ho Vančo jednou ranou zrazil na zem a muž ostal nehybne ležať. Bol na mieste mŕtvy. Táto skutočnosť je šokujúca. Nie každý totiž dokáže jediným úderom spôsobiť smrť. Zistili sme, že údajný podozrivý je profesionálnym bojovníkom Ultimate Fight (boj bez pravidiel, kde ľudia bojujú na maximum svojich možností) a víťazom K1.

Po prvom telefonáte s našou redaktorkou mal údajný podozrivý František Vančo vypnutý telefón. Nie je známe či  polícia dotyčného muža dolapila alebo je na úteku niekde mimo Slovenska.

Po záverečnej sa ľudia zoskupovali vonku pred barom. Jedným z nich bol aj Albánec a kamarát mŕtveho muža. Leventovi chcel pomôcť, no žiaľ nezvládol to. Celý vystrašený utekal na políciu a danú skutočnosť nahlásil.

Muž zomrel na následky vnútrolebečeného krvácania. Polícia vyšetruje okolnosti tejto neuveriteľnej tragickej udalosti.

Zdielať na