Skoro jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
V Dunaji sa našlo telo ženského pohlavia bez známok života: Má ísť o hľadanú Teréziu
Zdielať na

V Dunaji sa našlo telo ženského pohlavia bez známok života: Má ísť o hľadanú Teréziu

BRATISLAVA / V stredu, 1. februára, krátko po 9. hodine prijala polícia na linke 158 oznámenie o nájdenom tele vo vodnom toku rieky Dunaj. Podľa doterajších informácií bolo v blízkosti Lužného mosta na petržalskej strane spozorované telo ženského pohlavia, bez známok života. Policajti na mieste aktuálne vykonávajú potrebné úkony.

Telo našli pod Lužným mostom v Petržalke. Podľa informácií TV JOJ ide o Teréziu, ktorú policajti hľadali posledné dni. Že má ísť o hľadanú Teréziu potvrdilo aj čierne oblečenie a biele čižmy, jej rodina a priateľ. Telo mal nájsť náhodný okoloidúci, ktorý si tam bol ráno zabehať. 

Mladú ženu naposledy videli 28. januára v Bratislave, a to v okolí Dunaja. Terézia bola naposledy na Starom Moste v Bratislave, odkiaľ písala svojmu priateľovi. Dievča tam videli aj okoloidúci ľudia. Terézia na moste nechala osobné veci vrátane bundy, peňaženky a mobilu, ktorým tesne pred zmiznutím kontaktovala svojho priateľa u ktorého mala byť na návšteve. 

Pri pátraní pomáhali aj dobrovoľné pátracie tímy. Prehľadávali rôzne miesta, prečesali brehy rieky a privolaná bola aj poriečna polícia.

Ako uviedol Michal Szeiff z Krajského riaditeľstva policajného zboru v Bratislave, polícia začala trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia. "Na základe návrhu ohliadajúceho lekára nariadil poverený príslušník PZ v zmysle ustanovení trestného poriadku vykonanie pitvy. K totožnosti osoby sa bude možné oficiálne vyjadriť až po obdržaní záverov z pitvy a výsledkov analýzy DNA," uviedol Szeiff. 

​​Správu budeme aktualizovať.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy