Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Pátranie po 18-ročnej Terézii pokračuje: Polícia vypočula jej priateľa, potrebná bude aj jej DNA
Zdielať na

Pátranie po 18-ročnej Terézii pokračuje: Polícia vypočula jej priateľa, potrebná bude aj jej DNA

BRATISLAVA / Pátranie po nezvestnej 18-ročnej Terézii pokračuje. Mladú ženu naposledy videli 28. januára v Bratislave, a to v okolí Dunaja. Podľa informácií TV JOJ polícia zaistila jej osobné veci, vrátane osobného telefónu, ktorý momentálne skúmajú technici.

Terézia bola naposledy na Starom Moste v Bratislave, odkiaľ písala svojmu priateľovi. Dievča tam videli aj okoloidúci ľudia. "Myslím, že sme takúto žienku videli v danom čase. Sedela na vyhliadke na Starom moste smerom k hradu. Všimla som si biele čižmy, zvyšné oblečenie si presne nepamätám," napísala žena na sociálnej sieti.

Terézia na moste nechala osobné veci vrátane bundy, peňaženky a mobilu, ktorým tesne pred zmiznutím kontaktovala svojho priateľa u ktorého mala byť na návšteve. Priateľ mal prísť za ňou, Terézia tam už ale nebola. Ešte pred tým zavolal policajtov.

 Pri pátraní pomáhali aj dobrovoľné pátracie tímy. Prehľadávali rôzne miesta, prečesali brehy rieky a privolaná bola aj poriečna polícia. Pátranie ukončili v nočných hodinách. "Zasahujúci hasiči vykonali prieskum vodnej hladiny oboch brehov rieky Dunaj aj prostredníctvom dvoch záchranných plavidiel, no hľadanú osobu sa nájsť nepodarilo," informoval Štefan Koči, hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Bratislave.

Popis osoby:
- Chudá postava 50-60kg
- výška 160 cm
- dlhé ryšavé kučeravé vlasy
- pehatá do tváre
- modro – zelené oči
Popis oblečenia:
- čierne tepláky s malým logom NIKE na stehne
- čierna mikina bez kapucne
- obuté biele snehule s bielou kožušinou a bielymi šnúrkami

Súvisiace články

Najčítanejšie správy