Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Žena svojou jazdou po diaľnici ohrozovala ostatných vodičov. Nafúkala takmer tri promile
Zdielať na

Žena svojou jazdou po diaľnici ohrozovala ostatných vodičov. Nafúkala takmer tri promile

TRNAVA / Šokujúci prípad na D1-tke. Vodička nebezpečne prechádzala z pruhu do pruhu a ohrozovala ostatných šoférov. Keď ju policajti zastavili a podrobili dychovej skúške, neverili vlastným očiam. Žena totiž nafúkala takmer tri promile.

Všetko sa to odohralo na diaľnici D1 v smere na Bratislavu. 41-ročná vodička Lucia bola na ceste neprehliadnuteľná. Podľa hlásenia ostatných vodičov prechádzala zo strany na stranu a svojou nebezpečnou jazdou ohrozovala ostatných. Za ženou preto okamžite vyrazili policajti. "Policajti bielu Fabiu odstavili na krajnici pripájacieho pruhu pri obci Voderady," uviedla trnavská krajská policajná hovorkyňa Zlatica Antalová. 

Luciu muži zákona skontrolovali a podrobili dychovej skúške. Jej výsledok bol neuveriteľných 2,75 promile. Žena síce nafúkala viac ako dosť, no na videu pôsobí tak, ako by sa alkoholu ani nedotkla. Z auta totiž vystúpila po svojich a keď prechádzala k policajtom, bez problémov vedela udržať aj svoju rovnováhu. Nič to ale nemení na fakte, že si svojím nezodpovedným činom poriadne zavarila.

"Diaľničiari vodičku obmedzili na osobnej slobode a previezli na oddelenie. Policajti ženu obvinili z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, za ktorý jej môže hroziť až ročný pobyt vo väzení," doplnila Antalová. Lucia je aktuálne v policajnej cele a čaká ju takzvané superrýchle konanie. O jej ďalšom osude bude rozhodovať súd. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy