Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Krvavá dráma v rodinnom dome: Hádka medzi partnermi sa skončila vážnymi zraneniami ženy
Zdielať na

Krvavá dráma v rodinnom dome: Hádka medzi partnermi sa skončila vážnymi zraneniami ženy

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM / Krvavá dráma otriasla v stredu, 28. decembra, večer obcou Čachtice. V jednom z rodinných domov našli nevládne ležať 47-ročnú ženu, ktorá utrpela devastačné poranenia hlavy. Tie jej mal spôsobiť jej druh, ktorého zatkli a umiestnili do policajnej cely. Jeho družka bojuje o život v nemocnici.

Zo zatiaľ nezistených príčin malo v rodinnom dome vo večerných hodinách dôjsť k ostrému konfliktu medzi mužom a jeho družkou. Podľa informácií TV JOJ mal 55-ročný Ľubomír privolať záchranárov s tým, že jeho partnerka odpadla. Neskôr sa ukázalo, že život ohrozujúce zranenia jej mal spôsobiť práve on. "Na mieste posádka ošetrila 47-ročnú ženu v bezvedomí so závažným poranením hlavy a následne ju transportovala do nemocnice v Trenčíne," povedal doktor Martin Balko z Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby. 

Ulicu v Čachticiach obsadili policajné autá. Podľa miestnych kriminalisti zaisťovali stopy celú noc a hliadky sa na mieste striedali aj počas dňa. Susedia označili spolužitie partnerov za problémové. Čo presne sa v dome stalo je zatiaľ záhadou. Podľa informácií TV JOJ polícia muža zadržala, no zatiaľ s ním neurobila žiadne procesné úkony, nakoľko bol pod značným vplyvom alkoholu.

Podľa informácií TV JOJ je 47-ročná žena stále v kritickom stave hospitalizovaná na jednotke intenzívnej starostlivosti. Akým spôsobom jej mal druh spôsobiť vážne zranenia hlavy polícia nekomentuje. "V predmetnej veci sme začali trestné stíhanie pre zločin ublíženia na zdraví. Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie nebudeme poskytovať žiadne iné informácie," povedala trenčianska policajná hovorkyňa Ingrid Krajčíková.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy