Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Marek, ktorý podľa polície zavraždil manželku, je už obvinený. Hrozí mu doživotie
Zdielať na

Marek, ktorý podľa polície zavraždil manželku, je už obvinený. Hrozí mu doživotie

BRATISLAVA / V mimoriadne brutálnej vražde v bratislavskom Ružinove nastal posun. Marek, ktorý podľa polície zavraždil manželku, je už obvinený a hrozí mu doživotie. Podľa informácií TV JOJ bol pod vplyvom drog a momentálne je v nemocnici. Vyšetrovateľ žiada väzbu.

Všetko sa odohralo za zavretými dverami v bytovke na Gagarinovej ulici. Manžel zavolal na tiesňovú linku, kde oznámil, čo sa stalo. Záchranárov nakoniec do bytu nechcel pustiť a museli ich otvoriť násilím. "Telo mŕtvej ženy sa nachádzalo v byte, a takisto sa v ňom nachádzal aj muž s rezným poranením zápästia," uviedla Veronika Martiniaková, hovorkyňa KRPZ Bratislava. 

Marek (39) mal svojej o dva roky mladšej manželke uštedriť viacero bodno-rezných rán do oblasti krku, ktorým na mieste podľahla. Žena, mala na krku aj stopy po škrtení. Marek mal na predlaktiach rezné rany. Pravdepodobne si chcel siahnuť na život, no zranenia ho neohrozovali na živote.

Záchranári v stredu muža odviezli do Ružinovskej nemocnice. Po ošetrení ho previezli na Antolskú. Podľa našich informácií je tam momentálne hospitalizovaný na psychiatrii.

Podľa zistení TV JOJ bol Marek nadrogovaný a v sebe mal väčšie množstvo kokaínu. Polícia ešte čaká na znalecké posudky. Zatiaľ túto informáciu oficiálne nepotvrdili. Nebohá bola podrobená pitve. Výsledky jednoznačne hovoria o tom, že príčinou smrti bolo zavinené cudzou osobou. "Vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave na základe zabezpečenej dôkaznej situácie vzniesol obvinenie 39 - ročnému Marekovi z Bratislavy z obzvlášť závažného zločinu vraždy. Vyšetrovateľ zároveň spracoval podnet pre prokurátora k návrhu na jeho vzatie do vyšetrovacej väzby," povedala Veronika Martiniaková. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy