Skoro jasno
15°
Bratislava
Tragédia v Bratislave. Muž mal zaškrtiť ženu a následne sa pokúsiť spáchať samovraždu
Zdielať na

Tragédia v Bratislave. Muž mal zaškrtiť ženu a následne sa pokúsiť spáchať samovraždu

BRATISLAVA / V stredu skoro ráno polícia dostala oznam, že v jednom z bratislavských bytov došlo k zabitiu. Údajný útočník sa mal neskôr pokúsiť vziať si život. Podľa informácii TV JOJ tak 37-ročný muž mal urobiť ešte v utorok.

Incident sa stal krátko po pol deviatej hodine ráno na Gagarinovej ulici v Bratislave. Na miesto okamžite vyrazila polícia, hasiči, ale aj zá chranná služba.

"V čase o 8.30 h sme prijali na linke 158 oznámenie o tom, že muž mal zaškrtiť v jednom z bytov na Gagarinovej ulici ženu a následne sa podľa prvotných informácií pokúsiť o samovraždu. Oznámenie hliadka Policajného zboru okamžite preverila a jeho hodnovernosť potvrdila," informovala policajná hovorkyňa Veronika Martiniaková

Hasiči boli privolaní kvôli asistencii pri otváraní dverí. Na tiesňovú linku mal zatelefonovať 37-ročný muž , ktorý sa v byte zamkol, a nikoho nechcel pustiť dnu. Keď ale napokon záchranné zložky vstúpili do domácnosti, naskytol sa im hrozivý pohľad. Podľa informácií TV JOJ boli na tele len o rok mladšej ženy bodné poranenia v oblasti krku, ale aj stopy po škrtení. Obeť mala zomrieť hneď po útoku. 

Na Gagarinovu ulicu onedlho prišili kriminalisti, obhliadajúci lekár, a údajne aj psychológ kvôli postraumatickému šoku rodičov. "Telo mŕvej ženy sa nachádzalo v byte, a takisto sa v ňom nachádzal aj muž s rezným poranením zápästia," dodala Martiniaková. 

"Na miesto udalosti sme vyslali posádku rýchlej zdravotnej pomoci, ktorá však žene nedokázala pomôcť. Na mieste ale ošetrili muža, ktorý mal poranené obe predlaktia a previezli ho do jednej z bratislavských nemocníc," uviedla hovorkyňa operačného strediska záchranárov Alena Krčová. V súčasnosti polícia vykonáva všetky potrebné neodkladné a neopakovateľné úkony. Ako náhle to procesná situácia umožní, bude verejnosť o prípade informovať.

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy