Oblačno
Bratislava
Rudolf
17.4.2024
FOTO: Byt zhorel do tla. Pri záchrane sa zranili aj traja policajti
Zdielať na

FOTO: Byt zhorel do tla. Pri záchrane sa zranili aj traja policajti

TRNAVA / V skorých ranných hodinách došlo k požiaru v bytovom dome, pri ktorom sa zranilo viacero ľudí, medzi nimi aj traja policajti. Byt kompletne vyhorel a ostatné byty na poschodí ostali poškodené.

Na Golianovej ulici v Trnave horel nadránom byt. "Policajti zasahovali pri požiari bytu na Golainovej ulici v Trnave, ku ktorému došlo o 03.45 h ráno. Okrem úplného vyhorenia bytu na 4. Poschodí boli zadymené aj ostatné priestory bytového domu," informuje vo svojom stanovisku polícia. 

Pravdepodobnou príčinou požiaru bol skrat na elektrickom vedení. Byt na 4. poschodí úplne zhorel a ostatné priestory bytového domu zadymilo. 

Ako informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová, tri osoby z poškodeného bytu sa nadýchali splodín horenia a pri zásahu sa splodín nadýchali aj traja policajti, ktorých ošetrili. Ich stav si nevyžadoval hospitalizáciu. 

Na mieste pomáhal aj policajný psychológ. Evakuovať museli niekoľko osôb, ktorým policajti poskytli dočasné útočisko vo viacmiestnom policajnom transportéri. Poverený príslušník začal trestné stíhanie pre všeobecné ohrozenie.

Nočný požiar záhradnej chatky sa skončil tragicky. Hasiči v nej našli mŕtveho muža: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy