Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Smrteľná nehoda. Vodič v plnej rýchlosti nabúral do betónového piliera
Zdielať na

Smrteľná nehoda. Vodič v plnej rýchlosti nabúral do betónového piliera

BRATISLAVA / Tragédia v Bratislave. Vodič osobného auta narazil do betónovej mostnej konštrukcie. Z vraku museli šoféra bez známok života vystrihnúť hasiči.

K tragickej dopravnej nehode došlo v piatok pred poludním na vjazde do Bratislavy v smere zo Svätého Jura. Vodič auta narazil čelne do betónového piliera. 38-ročný František išiel na Suzuki SX4 okolo 11-tej po Púchovskej ulici v smere do centra mesta. Zo zatiaľ nezistených príčin vybočil z jazdného pruhu a narazil do betónovej konštrukcie. Na mieste nešťastia neboli vidieť žiadne stopy po brzdení. Suzuki narazilo do betónového piliera vodičovou stranou v plnej rýchlosti. Podľa našich informácií z miesta nehody šofér išiel minimálne 100 km za hodinu. V úseku je pritom 80. František nemal šancu náraz prežiť a ťažkým zraneniam podľahol na mieste. Pomôcť mu už nedokázali ani privolaní záchranári. V aute sa viezol sám. Muž zostal v zdemolovanom vraku zakliesnený a museli ho z neho dostať až privolaní hasiči. 

To, či 38-ročný František narazil do betónového piliera vedome, alebo za volantom zaspal prípadne mu prišlo zle ukáže až ďalšie vyšetrovanie. "Okolnosti a príčiny tejto dopravnej nehody sú v súčasnej dobe v štádiu objasňovania," informovala Veronika Slamková, hovorkyňa KR PZ Bratislava. 

Polícia tragickú nehodu dokumentovala desiatky minút. Úsek bol prejazdný v jednom jazdnom pruhu. Hasiči urobili na aute protipožiarne opatrenia. Po vrak prišla v popoludňajších hodinách odťahová služba.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy