Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Z vraždy chlapca v Žiline polícia obvinila jeho 16-ročnú kamarátku
Zdielať na

Z vraždy chlapca v Žiline polícia obvinila jeho 16-ročnú kamarátku

ŽILINA / Prípad brutálne vraždy iba 16-ročného chlapca, ku ktorej došlo vo štvrtok v Žiline, má nečakaný zvrat. Pôvodne sa hovorilo o neznámom mužovi, ktorý sa do bytovky dostal pod zámienkou a zaútočil na tínedžerov. Polícia ale z vraždy obvinila práve 16-ročné dievča.

"V súvislosti s usmrtením 16-ročného chlapca vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline obvinil 16-ročnú mladistvú z obzvlašť závažného zločinu vraždy. Obvinená bola pri udalosti zranená. Vyšetrovateľ spracuje na obvinenú mladistvú podnet na návrh na jej vzatie do väzby," informovala polícia na svojej stránke. 

​Ďalšie okolnosti prípadu ako aj motív konania sú predmetom intenzívneho vyšetrovania."Z uvedeného dôvodu nebudeme k prípadu poskytovať už žiadne informácie až do jeho skončenia," dodala polícia. 

Pôvodne polícia pátrala po neznámom mužovi, ktorý sa mal do bytovky dostať pod zámienkou odpisovania hodín a keď mu mladé dievča otvorilo, mal na ňu zaútočiť. Jej 16-ročný kamarát mal prísť o život pri tom, ako sa ju snažil ochrániť. Zdá sa ale, že táto verzia bola len vymyslená a polícia už pracuje s iným scenárom. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy