Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
S autom vyletel z cesty a narazil do stromu. Pomáhať museli záchranárom aj hasiči
Zdielať na

S autom vyletel z cesty a narazil do stromu. Pomáhať museli záchranárom aj hasiči

PREŠOV / Za Prešovom v pondelok ráno havarovalo osobné auto. Vodič zišiel z cesty a narazil do stromu. Z auta mu pomáhali nielen záchranári, ale aj hasiči. Príčina nehody ja nateraz neznáma.

Vodič išiel osobným autom po ceste medzi prešovskou časťou Solivar a dedinou Teriakovce. Zatiaľ z nezistených príčin auto vyletelo z cesty a vpálilo do stromu. Na pomoc museli prísť hasiči. Vodič ostal po náraze do stromu zakliesnený za volantom.

​Vodiča po vyslobodení z auta previezli so zraneniami do prešovskej nemocnice. Náraz bol tak silný, že agregát posunul a zatlačil aj palubovku. Predná časť auta sa okolo stromu doslova omotala. Príčinu ako aj okolnosti dopravnej nehody vyšetrujú prešovskí dopravní policajti. Nie je vylúčené ani to, že mužovi za volantom auta prišlo počas jazdy nevoľno.

Vodič bol v čase nehody v aute sám. Škoda bola vyčíslená na 5 tisíc eur. Príčinu ako aj okolnosti dopravnej nehody vyšetrujú prešovskí dopravní policajti. "Nakoľko vodič utrpel ťažké zranenia, dychovej skúške sa podrobil až v nemocnici. Jej výsledok bol negatívny," informovala policajná hovorkyňa Jana Ligdayová. 

Pozrite si archívnu reportáž o nedávnej nehode. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy