Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Vražda na žilinskom sídlisku. O život prišiel tínedžer, ktorý chránil svoju priateľku
Zdielať na

Vražda na žilinskom sídlisku. O život prišiel tínedžer, ktorý chránil svoju priateľku

ŽILINA / Na žilinskom sídlisku Vlčince došlo k tragédii. Podľa informácií TV JOJ zomrel tínedžer, ktorý sa snažil ochrániť svoju partnerku. Na mieste sú kriminalisti. Po útočníkovi pátrajú.

Neznámy muž, ktorého polícia stále hľadá, sa mal podľa obyvateľov dostať do bytovky tak, že tvrdil, že ide odpisovať hodiny. V jednom z bytov mu otvorili. Zaútočiť mal najskôr na mladé 16-ročné dievča, ktoré mu otvorilo dvere. Na pomoc jej prišiel priateľ, ktorého neznámy útočník zabil. Dievča podľa informácií TV JOJ dopichal. Do sanitky išla sama. Mala byť mať bodnorezné poranenia. Mladé dievča záchranári previezli do nemocnice. 

​Po mužovi bolo vyhlásené pátranie, žilinskí policajti sú na nohách. "Že mal by mať okolo 50 rokov, že ho videli ísť na Tajovskeho," 
vraví obyvateľ sídliska. Polícia správu o vražde chlapca potvrdila: "Vo štvrtok popoludní v žilinskom byte došlo za doposiaľ nezistených okolností k usmrteniu mladého 16-ročného chlapca a zraneniu 16-ročného dievčaťa. Akonáhle to bude možné, poskytneme vám viac informácií." 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy