Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Razia v Badíne. Žena, aby zničila dôkazy, veľké množstvo drog prehltla
Zdielať na

Razia v Badíne. Žena, aby zničila dôkazy, veľké množstvo drog prehltla

BADÍN / Kukláči zasahovali pri drogovej razii v Badíne pri Banskej Bystrici. Zablokovali idúce auto, v ktorom sedela partia štyroch mladých ľudí. Z predaja drog obvinili 23-ročnú Patríciu, ktorá v aute sedela. Ženu previezli do nemocnice, keďže mali podozrenie, že časť zakázaných látok prehltla v snahe ukryť ich pred policajtmi.

Prekvapili ich počas jazdy. Vodiča prinútili zastaviť. Kukláči štvorčlennú posádku vytiahli z auta von. Počas razie sa do ulice v Badíne nikto nepovolaný nedostal. Posádku, ako aj auto prehľadali. Asistoval im aj špeciálne vycvičený pes na hľadanie drog.

"Interiér auta prehľadali a našli striekačku so zatavenou bielou kryštalickou látkou," uviedla banskobystrická krajská hovorkyňa Andrea Petrovičová.

Striekačka

Striekačka podľa informácií televízie JOJ patrila 23-ročnej Patrícii. Nie je to prvýkrát, čo si na ňu posvietila polícia v súvislosti s drogami. Už v minulosti bola za predaj drog odsúdená.

Žena ich kupovala na západnom Slovensku a ďalej distribuovala v okolí Banskej Bystrice. Do predaja zapojila aj ďalších ľudí, od ktorých inkasovala peniaze.

"Obvinili ju z drogovej trestnej činnosti," dodala Petrovičová.

Pervitín

Expertíza potvrdila, že to, čo mala pri sebe, bol pervitín. Kriminalisti toho našli viac. Časť ale užila Patrícia preto, aby sa zbavila dôkazov. Previezli ju preto do nemocnice.

"Žena užila minimálne 21 dávok," ozrejmila hovorkyňa.

Za drogovú trestnú činnosť je tentokrát hrozí päťročné väzenie.

Prípad ďalej vyšetrujú, podľa výsledkov expertíz rozhodnú či obvinenia nerozšíria aj ďalším osobám, ktoré s ňou sedeli v aute.

Razia pri Banskej Bystrici odhalila dílerku, pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy