Zatiahnuté
14°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Razia na východe Slovenska. Policajti obsadili obec pri Michalovciach
Zdielať na
Krimi

Razia na východe Slovenska. Policajti obsadili obec pri Michalovciach

MICHALOVCE / Desiatky policajtov zasahovali v obci Kucany pri Michalovciach. Vykonali tu niekoľko domových prehliadok. Polícia zatiaľ informácie o akcii neposkytuje, podľa miestnych boli dôvodom razie drogy.

Množstvo policajtov a kriminalistov obsadilo popoludní obec Kucany. Urobili tu hneď niekoľko domových prehliadok.

Policajti dôkladne prehľadali rodinné domy, ktoré sídlia na troch rôznych adresách. Nevynechali pozemky, ani autá. Pomáhal im pri tom aj špeciálne cvičený pes.

Dalo sa to čakať

"Prišli sme von a zrazu vidíme policajtov, kukláčov. Asi drogy riešili," povedal jeden z obyvateľov.

Podľa nich sa takáto akcia dala čakať. Už aj v minulosti tu zasahovali policajti. Istá skupina obyvateľov tu podľa ich slov obchoduje s drogami.

"Oni to už robia päť rokov. Celá dedina vie, že čo sa tu deje,"
hovorí miestny obyvateľ.

Miestni tvrdia, že sa tam každý deň vystrieda množstvo áut s cudzími poznávacími značkami. Pripisujú kšeftom, ktoré majú mať medzi sebou.

"Oni len vystúpia z auta, idú k nim do dvora a dosť. Oni sú známa mafia, páchajú trestné činy jeden za druhým," hovorí jeden z miestnych.

Informácie neposkytujú

Kriminalisti zaisťovali stopy na troch miestach. Trvalo im to niekoľko hodín. Či niečo zaistili, nie je známa. Polícia totiž bližšie informácie neposkytuje.

"Nakoľko v danej chvíli stále vykonávame procesné úkony, nateraz nie je možné poskytnúť bližšie informácie," povedal košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

Polícia sa nechcela vyjadriť ani k tomu, či pri akcii zadržala nejaké osoby. "V tejto súvislosti informácie poskytneme v priebehu zajtrajšieho dňa," dodal Szabó.

Pozrite si reportáž:

Zdielať na

Najčítanejšie správy