Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Kuriózny nález. Namiesto saní našiel majiteľ v garáži kradnuté auto
Zdielať na

Kuriózny nález. Namiesto saní našiel majiteľ v garáži kradnuté auto

SPIŠSKÁ NOVÁ VES / Muž zo Spišskej Novej vsi si chcel z garáže vziať sánky, čakalo ho nepríjemné prekvapenie. Nepasovali mu kľúče od brány a nenašiel tam ani sane. Vo vnútri bolo odstavené cudzie auto.

Majiteľ zavolal policajtov, pretože sa nevedel dostať do svojej garáže. na bráne boli zavesené dva cudzie zámky.

Majiteľ bol v garáži naposledy v auguste. Používal ju ako sklad starého nábytku a iných vecí. Niekoľkometrový priestor bol plný až po strop.

Kradnuté auto

Namiesto svojich vecí našiel v garáži tmavomodrú oktáviu. Policajti zistili, že ide o kradnuté auto, ktoré zmizlo spred lyžiarskeho svahu. "Neznámy páchateľ ukradol osobné auto Škoda Oktávia na parkovisku lyžiarskeho strediska v Levočskej doline," uviedol policajný hovorca Daniel Džobaník.

Zlodej spolu s autom vzal aj osobné veci jeho majiteľa. Škoda bola viac ako 9 500 eur. Auto bolo v garáži na prvý pohľad nepoškodené. Na streche malo aj strešný nosič. Zámky a štartér zničené neboli.

Hľadajú ukradnuté veci

"Vozidlo bolo nájdené v garáži muža, ktorý nie je majiteľom vozidla. Majiteľ garáže v nej nebol od konca augusta. Netuší, ako sa vozidlo do jeho garáže dostalo," dodal policajný hovorca.

Popradskí kriminalisti momentálne zisťujú, ako sa auto dostalo do cudzej garáže. Spišskonovoveskí policajti zase hľadajú ukradnuté veci majiteľa garáže.

Pozrite si priloženú reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy