Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Anton polial benzínom auto a zapálil, sedela v ňom jeho žena s iným mužom
Zdielať na

Anton polial benzínom auto a zapálil, sedela v ňom jeho žena s iným mužom

SUČANY / V sobotu ráno sa na jednej ulíc v obci Sučany (okres Martin) odohrala rodinná dráma. Anton vzal kanister s benzínom, auto polial a zapálil. Jeho manželka v ňom sedela s iným mužom. Kým vodič sa z auta dostal pomerne rýchlo, jeho manželka z vozidla nemohla vystúpiť. Manžel jej dvere zablokoval svojim autom.

Starší Huyndai okamžite vzbĺkol, Kataríne sa nakoniec podarilo dostať z aute, potom zavolala políciu. Pohotovostná motorizovaná jednotka 35-ročného Antona zadržala a previezla na výsluch.

Susedia o rannom incidente hovoriť nechceli, manželia bývajú v Sučanoch len krátko. "Oni tu chvíľu bývajú, oni s ľuďmi nedebatia. Ťažko s nimi, bývajú tu od vlani, od Vianoc," povedal sused.

Polícia Antona obvinila z trestného činu ublíženia na zdraví, z nebezpečného vyhrážania a poškodzovania cudzej veci. "Sudca pre prípravné konanie uložil trest vo výmere jeden rok. Súd výkon uloženého trestu podmienečne odložil na jeden rok," uviedol hovorca Krajského súdu v Žiline Jozef Michňa. Anton sa mohol po vypočutí verdiktu vrátiť domov.

Pozrite si priloženú reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy