Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
V osade tiekla krv. Marián mlátil svoju družku
Zdielať na

V osade tiekla krv. Marián mlátil svoju družku

KROMPACHY / V jednej z Krompašských osád opäť tiekla krv. Žiarlivý manžel doslova tĺkol svoju družku Alenu, až kým ho nezastavila polícia. Tá ju pravdepodobne zachránila pred smrťou.

Marián sa so svojou družkou najskôr začal hádať v ich dome, deti zamkol v obývačke. Dôvodom bola žiarlivosť. Muž mal totiž podozrenie, že ho jeho partnerka podvádza.

Táto hádka prešla do krvavej bitky. S palicou ju niekoľkokrát udieral po tvári aj po celom tele. Vyhrážal sa jej aj zabitím. Žene, s ktorou žije dvadsať rokov, spôsobil vážne zranenia hlavy. Alena ani nevie, čo sa s ňou dialo. Po prvých ranách prestala vnímať. 

V ohrození života

Deťom sa podarilo zavolať policajnú hliadku. Policajti po príchode na miesto Mariána zadržali. Jeho družka sa podľa prvotných informácií bude zo zranení liečiť dva týždne.

Momentálne je už násilník vo väzbe.

Pozrite si reportáž:

"Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície v Spišskej Novej Vsi zo zločinu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu obvinil 37 ročného muža z Krompách. Obvinenému hrozí trest odňatia slobody na 5 až 12 rokov, " informovala košická krajská policajná hovorkyňa Jana Masárová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy