Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Eve vykradli dom, opitý zlodej zaspal v posteli
Zdielať na
Krimi

Eve vykradli dom, opitý zlodej zaspal v posteli

POPROČ / Porozbíjané okná a dvere, zdemolovaný nábytok a množstvo chýbajúcich vecí. V takomto stave našla rodičovský dom Eva z Poproča (okres Košice). Kuriózne je, že páchateľ ďaleko neušiel, spitý ležal v posteli.

Keď Eva prišla skontrolovať dom, hneď pri bráne si všimla, že svetlo na priedomí je zasvietené. "Hneď som  od brány vedela, že niečo sa stalo, pretože na prvom okne krv, tretie, štvrté, dvere a piate okno rozbité," uviedla majiteľka domu Eva.

V dome bolo úplne všetko zdemolované. "V kuchyni spúšť, cez to som sa nebála a vošla som hneď do prvej izby a v izbe som našla spať nášho spoluobčana v bielych perinách, kľudne, spitého," dodáva Eva.

Zlodej po sebe v kuchyni nechal niekoľko prázdnych fliaš alkoholu. Eva neváhala a hneď utekala k susedovi, aby privolal políciu. Zlodej zatiaľ pokojne spal v posteli.

Z domu chýbalo veľa vecí, je teda pravdepodobné, že zlodej mal aj komplicov. Ukradli spotrebiče, rádio, kuchynské riady či oblečenie. "Tu je normálne, že s tu kradne. Že sa vykráda, oni nás tu rabujú," hovorí sused Marek Timko. Zlodeja odviedli policajti, skončil v cele.

Pozrite si priloženú reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy