Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Strážnika v obchode zbil tínedžer (15), Dušan skončil v nemocnici
Zdielať na

Strážnika v obchode zbil tínedžer (15), Dušan skončil v nemocnici

SMIŽANY / Nepríjemný zážitok má za sebou pracovník strážnej služby Dušan. Z práce putoval rovno na nemocničné lôžko po tom, čo ho zbil len 15-ročný zlodej.

Pracovník bezpečnostnej služby si v smižanskom supermarkete robil len svoju prácu. "Mladík kradol kozmetiku a ja som ho slušne požiadal, zastavil som ho pred odchodom, aby mi ukázal, čo ukradol, on nechcel," opisuje situáciu napadnutý Dušan.

Bitka

Pätnásťročný mladík do muža vzápätí drzo sotil a strhla sa bitka. Po spacifikovaní vyniesol zlodeja pred obchod, kde bitka pokračovala.

"Viem, že som ho držal na hrudi za oblečenie a v tom momente ma chcel uhryznúť do ruky. Povolil som ju a viac si nepamätám. Prebral som sa na zemi," hovorí SBSkár.

"Po napadnutí zostal SBS pracovník ležať na zemi, čo podozrivý využil a z miesta ušiel. Kradnutý tovar mu na mieste vypadol pri vzájomnej potýčke," ozrejmuje košická krajská hovorkyňa Jana Mésarová.

Otras mozgu

Po prepustení z nemocnice skončil Dušan v domácom liečení. Stále ho trápia bolesti hlavy a závraty. Na hlave má jeden steh.

"Pacienta priviezli s otrasom mozgu. Jeho stav sme stabilizovali a po dvoch dňoch sme ho prepustili domov," potvrduje hovorca Siete nemocníc Tomáš Kráľ.

Nejde pritom o ojedinelý prípad. V tom istom supermarkete vyčíňal pred dvoma mesiacmi iný agresor. Vtedy skončil Dušanov kolega s rozťatou perou. Mladík chvíľu po útoku ale skončil v rukách polície.

SBSkára zbil len 15-ročný tínedžer, pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy