Zatiahnuté
13°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Polícia má podozrivého z vraždy v Prešove, je ním manžel Evy
Zdielať na
Krimi

Polícia má podozrivého z vraždy v Prešove, je ním manžel Evy

PREŠOV / Polícia už má podozrivého z vraždy 56-ročnej Evy z Prešova. Podľa doterajšieho vyšetrovania ju podľa polície na smrť dobil jej manžel. V sobotu ešte tvrdil, že ju našiel po návrate domov.

Podľa polície Evu dobil jej 55-ročný manžel. Spôsobil jej pritom vážne zrania na tvári, ktorým do príchodu záchranárov podľahla. Vyšetrovateľ ho už obvinil z vraždy.

"Z doposiaľ získaných dôkazov bolo preukázané, že obvinený muž mal fyzicky zaútočiť na svoju 56 ročnú manželku, čím jej spôsobil zranenia, ktoré neboli zlúčiteľné so životom," uviedla prešovská krajská hovorkyňa Jana Migaľová.

Po príchode z obchodu

Prešovskí kriminalisti preverovali podozrivé úmrtie na prešovskom sídlisku Sekčov. V jednom z panelákov našiel v sobotu ráno manžel, po návrate z obchodu, svoju manželku nehybne ležať na zemi. Prípad prevzal krajský vyšetrovateľ.

Do bytu na štvrtom poschodí v jednej z bytoviek na sídlisku Sekčov ráno privolal záchranku jeho obyvateľ. Žene (56) už nedokázali pomôcť. Zomrela už pred ich príchodom.

"Našiel na zemi svoju manželku so zakrvavenou tvárou ," uviedol hovorca záchraniek Jozef Minár.

Pri hádkach asistoval alkohol

Susedia netušia, čo sa mohlo stať v byte na štvrtom poschodí. Podľa nich sa spoza dverí často ozývali hádky, pri ktorých asistoval alkohol. "Ona pila a furt tam vystrájali," hovorí jeden zo susedov.

Vzhľadom na zranenia lekár zo záchranky kontaktoval nielen obhliadajúceho lekára ale aj políciu. Prípad priamo na mieste prevzal prešovský krajský vyšetrovateľ.

Celý deň v byte

Podľa reportéra Vlada Jureka boli policajti v byte od ráno a ešte aj pred šiestou hodinou večer. "Krajský vyšetrovateľ začal vo veci trestné stíhanie pre zločin vraždy," uviedla prešovská krajská hovorkyňa polície Jana Migaľová.

"Naposledy som ju videl v stredu, kričala z okna," dodáva svedok. Keďže prebieha vyšetrovanie, polícia sa k prípadu nebude vyjadrovať.

Pozrite si priloženú reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy