Jasno
17°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Norbert (19) ukradol švagrovi auto, skončil na strome
Zdielať na

Norbert (19) ukradol švagrovi auto, skončil na strome

Zdroj: TV JOJ/Peter Buran

ZVOLENSKÁ SLATINA / Zvolenskí policajti vyšetrujú kurióznu krádež. Devätnásťročný Norbert ukradol auto svojmu švagrovi. Kým muž nakupoval v obchode, Norbert v jeho vozidle odišiel z parkoviska. Ďaleko sa nedostal, nešikovný šofér po pár kilometroch havaroval opäť.

Norbert zrejme nebol zručným šoférom. Auto ukradol švagrovi a prešil iba pár metrov. Vozidlo dopadlo 10 metrov od cesty. Ak by ho nezastavili stromy, skončil by v Hrone. 

"Švagor mi auto ukradol a naj***l do druhého a potom sa s ním z***al k Hronu," opísal situáciu majiteľ auta Marcel.

Krádež spred obchodu

Marcel svoje auto zaparkoval pred obchodom. Keď vyšiel s plnými taškami, auto na parkovisku nebolo. Po Norbertovi ostala spúšť, narazil do vedľa stojaceho Mercedesu.

"Potom čo ukradol osobné motorové vozidlo Peugeot sa dostatočne nevenoval vedeniu motorového vozidla a narazil do odstaveného auta," uviedla policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Norbert dopadol na strom a ušiel:

TV JOJ/Peter Buran

Norbert ušiel

Norbertova divoká jazda skončila v hlbokom zráze. Auto dopadlo na strom, mladík ušiel. "Neviem nič, lebo som ho ešte nevidela. Viete, že domov sa nevráti. Veď sa ja čudujem, že vyšiel ešte po svojich," hovorí Norbertova mama.

Polícia sa už Norbertovým prípadom zaoberá. Trest mu hrozí nielen za krádež, ale aj za dve nehody, ktoré spôsobil.

Pozrite si priloženú reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy