Oblačno
20°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Opitý učiteľ na základnej škole, vyučoval s promile
Zdielať na
Krimi

Opitý učiteľ na základnej škole, vyučoval s promile

PRAHA / Dvadsaťsedemročný učiteľ sa postavil pred žiakov 1. stupňa základnej školy v Prahe opitý. Anonym ho okamžite udal na mestskom úrade. Policajti mu namerali takmer jedno promile.

Podľa portálu novinky.cz anonym v piatok ráno informoval Úrad mestskej časti Praha 8, že na základnej škole na Libčickej ulici vyučuje na prvom stupni učiteľ pod vplyvom alkoholu.

Do školy okamžite prišla polícia. "Policajti dychovou skúškou zistili, že učiteľ je pod vplyvom alkoholu. Prístroj ukázal hodnotu pod jedno promile. Jedná sa o priestupok," uviedla pre portál novinky.cz policajná hovorkyňa Iveta Martínková. Učiteľ podľa dostupných informácií nafúkal 0,87 promile.

Žúr s orgiami

So škandálmi v školách v susednom Česku sa roztrhlo vrece. Pred dvomi mesiacmi sa na verejnosť dostala správa o divokom žúre šiestakov zo základnej školy v v českom meste Havlíčkův Brod.

Podľa tamojších novín si dvanásť a trinásťročné deti urobili u jedného zo spolužiakov párty so sexuálnymi hrami. Všetkým sa pochválil na facebooku.

Film pre dospelých

Učiteľka zo základnej školy v Českej Lípe prišla o prácu. A to preto, že vo voľnom čase nakrútila amatérske porno video. Záznam v hlavnej úlohe s pedagogičkou (35) šírili v škole aj jej žiaci, napísali noviny Mladá Fronta Dnes vo svojom internetovom vydaní.

"Je mi to ľudsky ľúto, ale museli sem sa s ňou rozlúčiť. Vzájomne sme sa dohodli, že v škole skončí dohodou k 30. aprílu," okomentoval pre portál iDnes.cz riaditeľ školy Petr Jonáš.

Nahé fotografie

Prieskumy ukazujú, že rastie počet mladých ľudí, ktorí si cez smartfóny a internet posielajú svoje nahé fotografie. Až polovica z nich to považuje za neškodnú zábavu a úplne normálnu vec.

Pozrite si reportáž Táni Slivkovej:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy