Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Mladíci zaútočili v Spišskej Novej Vsi na policajta v civile. Skončil v nemocnici
Zdielať na

Mladíci zaútočili v Spišskej Novej Vsi na policajta v civile. Skončil v nemocnici

SPIŠSKÁ NOVÁ VES / Brutalita útokov mladých výtržníkov z osád sa stupňuje. Najnovšie na Spiši napadli policajta v civile. Muž ich podľa informácií TV JOJ len napomenul, no skončil v nemocnici.

Útok sa stal neďaleko centra v Spišskej Novej Vsi. Policajt v civile len upozornil skupinku ľudí, aby si po sebe upratali.

Rana do hlavy

"Vulgárne ma poslali niekam a jeden z nich z tých dvoch chlapcov sa rozbehol preč a spadol," opisuje policajt. Policajt tvrdí, že na neho nezaútočil. Zrazu len dostal do hlavy poriadnu ranu.

"Ten čo stál za mnou, tak ma niečím ovalil po hlave," opisuje napadnutý policajt. Muža chcel začať škrtiť. No ten sa napriek množstvu krvi, ktorá mu tiekla z nosa a úst dokázal ubrániť. 

Zlomeniny na tvári

Útočníka spacifikoval, ten potom ušiel. Policajta ošetrili v spišskonovoveskej nemocnici. Po röntgene ho previezli na stomatochirurgiu. "Od očnice smerom ku lícnej kosti je zlomenina a tak isto horná čeľusť je zlomená. Pamätal som si ich tváre," dodal policajt.

Polícia už obvinila z ublíženia na zdraví dvadsaťročného mladíka zo Spišskej Novej Vsi. Po niekoľkohodinovej operácií a dňoch strávených v nemocnici sa policajt zotavuje. Útočníkovi hrozí 5 ročné väzenie.

Pozrite si priloženú reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy