Zatiahnuté, dážď
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Václavu (†21) chladnokrvne zabil expriateľ, pochovali ju
Zdielať na
Krimi

Václavu (†21) chladnokrvne zabil expriateľ, pochovali ju

SABINOV / Vo štvrtok pochovali druhú obeť víkendovej streľby v Prešove. Mladú ženu a jej priateľa zastrelil priamo v centre mesta jej bývalý priateľ. Za všetkým bola žiarlivosť. Na oboch pohreboch zaľúbeného mladého páru začalo pršať i keď predtým svietilo slnko.

Láska až do smrti

Mladá a krásna Václava mala celý život pred sebou. Posledné Zbohom jej dali v Rožkovanoch (okr. Sabinov), v dedinke odkiaľ pochádzajú jej starí rodičia.

S jej smrťou sa nik nezmieri. Rovnako ako jej láska Richard, ktorého pochovali v stredu, odišla aj ona z tohto sveta nespravodlivo. Rukou chorobného žiarlivca, jej bývalého priateľa, ktorý mladých zaľúbencov doslova popravil v aute na parkovisku.

Rozlúčiť sa s ňou prišli aj spolužiačky zo strednej školy. Dievčatá sa nezmohli na slová. Na Václavu si spomínajú aj ľudia z dediny. V Rožkovanoch u starkých trávila nejedny prázdniny. Majú ju pred očami ešte ako malé dievčatko.

V stredu pochovali Václavinho priateľa Richarda, pozrite si reportáž:

Nebo zaplakalo

Akoby to bolo znamenie. Rovnako ako v stredu na Richardovom pohrebe, nebo zaplakalo a spustil sa dážď.

Dovtedy pritom svietilo slnko. V stredu to bol jemný dážď, no vo štvrtok už smútočných hostí zaskočil lejak. Ľudia za tým vidia symboliku.

Ako miesto posledného odpočinku vybrali Václave hrobku pri plote. Tam by mali byť pochovaní aj babka s dedkom. Tích by ani v tom najhoršom sne nenapadlo, že svoju milovanú vnučku raz prežijú.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy