Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Ozbrojený prepad banky! Tento mladík ulúpil závratnú sumu
Zdielať na

Ozbrojený prepad banky! Tento mladík ulúpil závratnú sumu

SENEC / Na výrazné modré oči mladého muža tak skoro nezabudnú štyri pracovníčky banky v Senci. Popoludní ich totiž zbraňou ohrozoval lupič. Polícia hneď začala prehľadávať celé okolie a pátranie pokračuje naďalej.

Ozbrojený lupič

Bola streda, približne trištvrte na tri popoludní, keď do pobočky na Námestí 1.mája v Senci vstúpil mladík. Pracovníčky ihneď pochopili, že by na tohto nebezpečného zákazníka nemali radšej nič skúšať. "Muž ozbrojený krátkou guľovou zbraňou striebornej farby žiadal od zamestnankýň pobočky banky vydanie finančnej hotovosti," uviedla hovorkyňa Krajskej polície Bratislave Karina Považanová.

Ženy mu spolu vydali údajne až 18-tisíc eur. Hotovosť si potom vložil do žltej igelitky a utiekol. "Podľa doterajších informácií sa v pobočke banky v čase lúpežného prepadnutia klienti nenachádzali," dodala Karina Považanová.

Opis páchateľa

Zamestnankyne opísali muža ako 25-ročného mladíka, ktorý mal výrazne modré oči. Tvár si navyše maskoval bielym šálom, tmavou šiltovkou a na hlave mal aj kapucňu.

Mladý muž mal oblečené čierne maskáčové nohavice, modré tenisky s červeným lemom. Vysoký bol asi 170 centimetrov. Ak ste pred treťou popoludní podozrivého muža v okolí banky v Senci videli, oznámte to polícii na čísle 158.

Téme sa venuje reportérka Denisa Pirníková. INFORMÁCIE ONLINE TU.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy