Skoro jasno
14°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Muža, ktorý mal týrať Lukáška (2), pustili na slobodu!
Zdielať na

Muža, ktorý mal týrať Lukáška (2), pustili na slobodu!

BRATISLAVA / Zrejme si pamätáte prípad dvojročného Lukáška, ktorého dobitého našiel v byte jeho starý otec. Chlapčekovho iba 21 ročného otca polícia obvinila z týrania a putoval do väzby. Po necelých piatich mesiacoch je všetko inak ako by sa dalo čakať.

Lukáš Dáni, ktorý je podozrivý z toho, že týral vo februári svojho 2-ročného syna, sa mal dostať na slobodu ešte milý týždeň. Televízii JOJ to potvrdil dôveryhodný zdroj.

Snažili sme sa preveriť tieto informácie na Krajskej prokuratúre v Bratislave. To sa aj stalo. Znamená to, že došlo k dohode o vine a treste medzi 21-ročným Lukášom a prokurátorom.

Otec sa naďalej so synom stretáva

Trest hovorí jednoznačne. Dva roky natvrdo s odkladom na tri roky. Na podmienku bol teda Lukáš Dáni prepustený. Nateraz je na slobode a podľa všetkého sa stretáva aj so svojím synom.

Družka Lukáškovho dedka, ktorá sa momentálne o dieťa stará, nám to aj potvrdila. S dôkazom, že Lukáško sa s otcom stretáva iba pod pohľadom svojho starého otca.

Matka má ešte stále šancu dokázať, že sa dokáže o svojho syna postarať. Pravdepodobne ale bude z ďalšieho konania otec vylúčený, pretože tým, že uznal svoju vinu, pretože sa mu prekvalifikoval trest na odloženie dieťaťa. Zrejme bude teda pre neho ťažké získať syna späť do opatery.

Téme sa venuje reportér Dárius Haraksin. INFORMÁCIE ONLINE TU.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy